Over ons

Olde Bijvank Concepts in Promotions bedenkt, ontwerpt en produceert sinds 1993 promotionele concepten op maat. Olde Bijvank begrijpt de klant en stelt zichzelf elke keer weer de taak om een brede range aan voorstellen te bedenken die in de stijl zijn van, en passend zijn bij een bedrijf zoals dat van u.

Samen met de professionals van Olde Bijvank ontwikkelt u unieke concepten die opvallen zodat uw merk niet verdwijnt in de massa. Het gaat er tenslotte om op een goede manier aandacht te krijgen voor de relaties van de opdrachtgever, wat resulteert in een sympathieke voorkeur voor uw merk bij diegene die een origineel branded aandenken van u krijgt aangeboden.

Olde Bijvank neemt u daarbij alles uit handen. Wij zorgen er van idee tot realisatie voor dat het geschenk op een duidelijke en originele manier voor u zal werken.

Alle producten worden volgens Europese wet- en regelgeving geproduceerd zodat u geen risico loopt. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij Olde Bijvank hoog in het vaandel. Daarom wordt er gewerkt volgens de Code of Conduct van het Platform Promotional Products (PPP).

Waarom Olde Bijvank?
Ontwerp unieke promotionele concepten samen met onze professionals;
Verdwijn niet met uw merk in de massa;
Wij verzorgen het hele proces van idee tot realisatie;
Wij zorgen ervoor dat het artikel op een duidelijke en originele manier voor u zal werken;
Transparante productie volgens Europese wet- en regelgeving.

Feiten
83% van de mensen vind het leuk om een aandenken te ontvangen;
74% van de mensen gebruikt promotionele artikelen op het werk;
53% van de mensen gebruikt wekelijks een promotieartikel;
57% van de bezitters van promotionele artikelen herinnert zich de naam van het bedrijf of het merk van het product.

Olde Bijvank steunt de RB Foundation in Zuid-Afrika.
Lees hier meer.