Van der Valk

"Samen brainstormen we er flink op los en voegen we onze creativiteit samen. Hier worden de leukste producten uit geboren."

Van der Valk

Van der Valk is één van de grootste hotelketens van ons land. Olde Bijvank helpt de firma met diverse producten. Zo is daar het jaarlijkse geschenk aan het personeel. Denk hierbij aan branded items als badjassen, koffers of retro-tassen. Bij Van der Valk mag het heel creatief. Met diverse inspiratiebronnen ontwikkelt Olde Bijvank talloze ontwerpen die vervolgens in samenspraak met de klant worden bekeken en geproduceerd. Of het nu gaat om een ijskrabber met een warme mof voor de hand, voorzien van een ludieke toekan-print of om een doorvertaling daarvan naar een paraplu, Olde Bijvank speelt precies in op de wens om tot de leukste en meest ideale producten te komen.

Uiteraard worden de bezoekers daarbij niet vergeten. Voor hen staat Olde Bijvank aan de basis van de cadeaus die bijvoorbeeld rond de feestdagen op de bedden worden gelegd.
Voor Van der Valk ontwikkelde Olde Bijvank eveneens twee toekan-karakters. Zo is er Timo, de vrolijke toekan die op tal van uitingen in de hotels terug te vinden is, en Toekie, die een complete merchandiselijn siert.