Pandasia

"Tijdens de ontwikkeling van de giftshop zijn er diverse voorstellen gepresenteerd. Olde Bijvank biedt een breed assortiment, alles is bespreekbaar."

Pandasia

Het pandaverblijf Pandasia van Ouwehands Dierenpark mag al vanaf de opening in 2017 op veel aandacht rekenen. Olde Bijvank is vanaf het begin betrokken geweest bij de opzet van de bijbehorende gift-shop. Om te kijken hoe enthousiast mensen raken van reuzenpanda’s en te zien hoe dit zich vertaalt naar geschikte merchandise bezocht Olde Bijvank voor Pandasia de bakermat van het dier in China. Rondleidingen achter de schermen in onder meer Hong Kong en Europa, gesprekken met dieren- tuindirecteuren en studie naar gelieerde shops gaven een goed beeld van de speciale marketing waar unieke, gespecialiseerde initiatieven als Pandasia om vragen. Deze directe betrokkenheid leidt in combinatie met de nodige creativiteit tot de beste ideeën, gevolgd door producten van de beste leveranciers.

Zo is er voor Pandasia een perfect afgestemde lijn ontwikkeld met bestsellers als pluche knuffeldieren, gezelschapspelen tot de populaire panda-onesies voor kinderen. Zo zijn we gekomen tot de meest fantastische winkel ter wereld op panda-gebied.