Agrifac

"Olde Bijvank komt met nieuwe voorstellen, maar werkt ook bestaande ideeën verder voor ons uit. Een prettige, enthousiaste manier van samenwerken!"

Agrifac

Landbouwmachineproducent Agrifac is inmiddels meer dan tien jaar een gewaardeerde klant van Olde Bijvank. Het bedrijf opereert wereldwijd en kent daarbij de behoefte om hun klanten te voorzien van branded kleding en passende merchandise.

Olde Bijvank ontfermt zich hierbij over de complete lijn, bestaande uit vlaggen, pennen, bekers, caps, broodtrommels… Agrifac beschikt over een eigen catalogus van waaruit hun dealers over de hele wereld merchandise kunnen bestellen. Het gaat om een complete service: als iemand bij Agrifac een machine aanschaft, krijgt die persoon er een jas bij cadeau. Drie keer per jaar vindt overleg tussen Agrifac en Olde Bijvank plaats om nieuwe voorstellen te bekijken. Zo introduceerde Olde Bijvank een extra grote bigshopper, voor op de beurs. Bezoekers stopten automatisch hun kleinere tassen in deze ruime Agrifac-tas, uiteraard tot ongenoegen van de aanwezige concurrentie. Een slim staaltje branding van Olde Bijvank!